DigiYet Logo

Vraag een offerte aan!

Heb je al een website?

In welke dienst heb je interesse?

In welke extra dienst heb je interesse?

Kom meer te weten over DigiYet

Over DigiYet

DigiYet Logo

Wie ben ik?

Mijn Verhaal

 

Ik ben Yassine. Gebeten door een microbe. Figuurlijk dan, want de microbe die door mijn aderen stroomt kun je best omschrijven als everything digital. Je kunt me inhuren als gepassioneerd en ervaren professioneel webdesigner. Niets liever doe ik dan sleutelen aan de knoppen van mijn toetsenbord tot jouw website stilaan vorm krijgt. En niet zomaar een vorm, nee. Tot op het punt dat die website van je er met kop en schouders bovenuit steekt. In volle glorie met bakken aantrekkingskracht. Je business volop online in de spotlight, geldend als dé referentie in je vakgebied. Dat is dus waar ik echt dolgelukkig van word. Een digital move om u tegen te zeggen, voor jou en je business: dat is mijn missie.

Waarom moet je kiezen voor mij?

Waarom DigiYet? 

 • RMet mijn ervaring in digital marketing zorg ik voor een stevige digitale zichtbaarheid voor je bedrijf, niet louter het designsausje.
 • RIk denk met je mee, zelfs tot daar waar je stoutste professionele dromen reiken. Proactief en hands-on.
 • RIk ben zelf een ondernemer, dus ik begrijp jouw passie voor ondernemen en je internationale ambities maar al te goed.
 • RGeen half werk maar bloed, zweet en tranen tot het bittere eind. Met de zoete nasmaak van een oogverblindende en functionele website, wel te verstaan.
 • RFlexibiliteit, beschikbaarheid en deadlines: geen holle termen voor DigiYet, wel werkelijkheid.
 • REen open en transparante communicatie is hoe we samen het beste resultaat waarmaken.

  Workflow

  Hoe ga ik te werk?

  Stap 1

  Kennismaking

  First things first. Laten we dus bij het prille begin beginnen. En dat is een verhelderend gesprek bij een kopje koffie in een online meeting. Om elkaar te leren kennen en af te tasten wat een ervaren en professioneel webdesigner voor jou kan betekenen en op welke manier.

  l

  Stap 2

  Design

  Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dan wil je dat je design knalt, toch? Een sterk idee vertalen naar een heldere visuele voorstelling, daar draait het om. Met een designtool zoals Adobe XD krijg jij een glasheldere visualisatie van de look en feel van je website. Nog afkruiden met sprekende beelden en rake bewoordingen en je website heeft alvast drie stappen voor op de concurrentie.

  Stap 3

  Development

  In WordPress, het meest gebruikte CMS systeem, wordt het conceptuele idee technische werkelijkheid. Gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om zelfstandig aanpassingen te kunnen doen, zijn hier gegarandeerd. Ik bouw strakke, gebruiksvriendelijke websites. Sites waar klanten zich meteen in hun element voelen en vinden wat ze zoeken. Waar ze vlot hun weg kunnen banen naar de duidelijke conversiepunten. Zonder zorgen en zonder moeite.

  Stap 4

  Fine-tune

  De puntjes op de i zoals dat heet. Ik ga actief aan de slag met je feedback. Want niemand die je business en sector beter kent dan jijzelf, toch? Op basis van jouw waardevolle input draai ik hier en daar aan de juiste knoppen om het design nog functioneler en conversiegerichter te maken. Dat is waar de focus ligt in deze fase.

  Stap 5

  Publicatie

  E-i-n-d-e-l-i-j-k, dit is je moment van glorie, het feestelijke moment waar we allebei hard naar uitgekeken hebben: jouw online paradepaardje gaat de ether in. Helemaal live, zwoel lonkend naar je doelpubliek en klaar om je ideale klant helemaal in te pakken.

  Vraag een offerte aan!

  Heb je al een website?

  In welke dienst heb je interesse?

  In welke extra dienst heb je interesse?

  Met welke tools werk ik?

  Software

  Om het hele proces professioneel en resultaatgericht te laten verlopen maak ik gebruik van de meest complete software tools zoals Google Analytics, Search Console, Adobe XD, Adobe Illustrator en Photoshop.

  Programmas

  Een antwoord op al je vragen

  F.A.Q.

   

  Wie is de eigenaar van de site?

  De klant is eigenaar van de site. DigiYet begeleidt je, mocht je nog geen domeinnaam of hosting hebben. Bijvoorbeeld kan ik je ondersteunen bij de aankoop hiervan via een videogesprek met screen sharing. Je krijgt de full admin rechten en dan kies jij wie je toegang geeft tot je WordPress omgeving.

  Hoe lang duurt het vooraleer een project klaar is?

  Dit hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van de opdracht, de complexiteit, de revisies, de communicatie tussen jou en mij. Uiteraard mag je er prat op gaan dat ik alles in het werk stel om je project zo snel als mogelijk te realiseren. In de meeste gevallen is dit binnen de maand.

  Wat is de prijs van een website?

  Omwille van het unieke karakter van elk project werk ik niet met vaste prijzen. De prijs komt tot stand na het afstemmen van de wensen, de functionaliteiten en het design.

  Is het mogelijk om zelf aanpassingen te maken aan de website, foto’s en teksten?

  Absoluut! Ik maak gebruik van de allernieuwste software waardoor jij nadien makkelijk zelf wijzigingen kunt maken. Bij grotere aanpassingen is het wel aan te raden dit in overleg te doen met je ervaren en professioneel webdesigner.

  Als ik de extra dienst ‘Onderhoud en back-ups’ kies, maak je dan aanpassingen voor mij op de site?

  Neen, met deze extra dienst zorg ik er concreet voor dat alle software en programma’s op je site up to date zijn. Dit is uitermate belangrijk voor de veiligheid van je site. Bovendien zorgt dit ervoor dat alles perfect blijft draaien. Ook worden back-ups gegarandeerd om geen gegevens te verliezen. Deze back-ups worden dagelijks bijgehouden.

  Hou je rekening met SEO?

  Yes! Ik zorg ervoor dat de SEO of zoekmachineoptimalisatie van de site op punt staat. Zo halen we het maximum uit de zoekresultaten van zoekmachines en rankt je site zo hoog mogelijk in bijvoorbeeld Google. Ook laat ik de site indexeren door Google.

  Is een site maken met WordPress wel goed?

  Volmondig ja, want WordPress is het populairste CMS (Content Management Systeem) op de markt wereldwijd. Ongeveer 33% van alle websites zijn gemaakt in WordPress. Kan tellen, niet?! Het is gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Ideaal om zelf in te werken en diverse plugins of extensies aan je site te koppelen.

  Wie levert de content van de site?

  De content of inhoud (ook het beeldmateriaal) voor de website dient door de klant zelf aangeleverd te worden. Jij weet namelijk beter dan wie ook wie je bent, wat je doet en waar je naartoe wil. Het onder woorden brengen van jouw identiteit en die van je business en bovendien voldoen aan de SEO principes, is echter een ander verhaal. Het schrijven van webcopy is een vak. En een vak vraagt logischerwijze om een specialist ter zake. Voor mijn projecten vorm ik hiervoor een tandem met professioneel meertalig copywriter Delphine Coudeville van DELFINESSE www.delfinesse.com. Zij strooit dat laagje finesse als feestelijke confetti over je webteksten. Royaal maar ook geen overkill. Net daar waar jij het wil. Resultaat: hapklare en ijzersterke copy voor jouw website. En dat in verschillende talen.

  Hoe wordt er afgesproken?

  Via email, telefoon en videogesprek kunnen we alles van A tot Z regelen.

  Vraag hier naar meer informatie

  Contacteer mij!